Alles over permanente ontharing

Ook heren als vrouwen beschikken over te maken betreffende het verschijnsel met ongewenste en storende haargroei. Deze irritante haargroei kent verscheidene veroorzakers; bijvoorbeeld het toepassen met bepaalde medicijnen, genetische-, en hormonale vatbaarheid.

Meteen na de flits voelt u dan ook niks verdere. Voor verzorging over een schaamstreek kan wel wat meer pijn geraken ondervinden. In overleg mag een verdovende zalf hiertoe uitkomst verlenen.

Voorkom hard wrijven en scrubben. Ook wordt het afgeraden teneinde tot absoluut twee weken na de treatment met het behandelde gebied in de zon ofwel onder een zonnebank regio te nemen. Haren in dit behandelde gebied mogen geschoren worden. Ga tussen de laserbehandelingen via niet harsen. Probeer een huid tevens zoveel geoorloofd te laten rusten.

In uitzonderlijke gevallen uitkomen blaasjes ofwel korstjes op een behandelde plaats. Die verdwijnen weer na enkele dagen. Regelrecht na een behandeling kunt u dan ook al die dagelijkse activiteiten wederom hervatten.

Jouw investering vanwege definitieve ontharing voor Saffier laser en beauty kliniek is het dubbel en dwars waard.

Op basis betreffende die ervaring en later ook met de Nd YAG lasers is men patiënten speciaal gaan behandelen vanwege het permanent verwijderen met overbeharing op dit lijf.

Gedurende het consult betreffende de arts of huidtherapeute bepraten we de techniek en procedure met een laserontharing. We leggen uitvoerig uit hetgeen de mogelijke risico’s en complicaties bestaan en wij nemen de handige gezondheidstoestand door, met name de medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt een permanente ontharing betreffende laser in prima omstandigheden regio.

Dit intakegesprek fungeert onder verdere om te bepalen ofwel u dan ook bestemd bent voor een behandeling. Contra-indicaties mogen bestaan epilepsie, zonneallergie, een aanwezigheid aangaande kwaadaardige moedervlekken, het doormaken over ons infectieziekte, tatoeages in het behandelgebied en het gebruik over enkele medicijnen. De arts kan vervolgens regelmatig een verschillende verzorging raden aan.

Neen, dit is essentieel om tijdens de behandelperiode en 6 weken wegens en na de allereerste en laatste behandeling zonlicht zoveel mogelijk te vermijden. Als u zeker in contact komt betreffende UV-straling, dient u een beschermingsfactor 50 te benutten. Dit teneinde pigmentverschuivingen aangaande een huid te vermijden.

Op lees meer basis daarvan kan zijn men patiënten speciaal kunnen veven voor het permanent verminderen van overbeharing op dit lijf.

Gedurende een eerste afspraak beoordeelt de huidtherapeut ofwel de huid in aanmerking komt wegens de behandeling. Je hoort op welke methode jouw dit snelste en allerbeste resultaat kunt behalen. Je ontvangt ons persoonlijk behandelplan.

Wist u dat haartjes in een bepaalde tijdkring groeien? Bij SENSITIF worden enkel een hoofdharen welke in een groeifase – ook wel ‘actieve periode’ genoemd – behandeld. Een overige haartjes mogen simpelweg ook niet doelmatig bestreden worden. Vandaar dat u verscheidene behandelingen dien ondergaan teneinde tot het gewenste uitkomst betreffende de definitieve ontharing te aankomen.

Deze methodes bestaan speciaal ontworpen teneinde stugge, witte en grijze haren of lichtgepigmenteerde blonde en rooie haren te verminderen.

Een prijzen over een behandelingen bestaan afhankelijk over een grootte over dit behandelgebied. Op een prijslijst ontharen vindt u dan ook ons verkoopprijs totaalbeeld. Zo u dan ook recht bezit op ons vergoeding, kan u dan ook op deze plaats voor het tevens gegarandeerd aanspraak op produceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *